fotomarathon

I onsdags hade vi på fotolinjen ngt som kallades fotomarathon, vi skulle vara klädda för en dag ute och jag kom in i lektionsalen med turbyxor, fjällskor och stora säcken...det visade sig att vi skulle ta bilder av människor och vi skulle dra lappar om vart vi skulle. Jag fick "gamle sentrum, videregående skole" vilket alltså är gymnasiet här i Alta, jag sprang fortare än körven och bytte om till civilkläder. Kom till skolan och gled in på lärarummet och snackade med en lärare, han skulle precis gå iväg och ha samhällskunskap, jag följde med och satt med i lektionsalen i typ 40 min, efter det gled jag runt lite på skolan och tog bilder.


v.40 har vi höstlov här, då tänkte jag hyra mig en bil och glida upp till Nordkap, hoppas det är gött väder då. jaja.

Laters skaters!

image38

image39

image40

image41


nä men sig seiland

Var förra veckan på tur mån-fre på Seiland, var förkyld som en go idiot på måndagen men blev bättre under veckan, var helt otroligt vackert, jag hoppas att några av mina bilder kan förmedla detta.(blir lite kvalitetstapp pga av formatet, men skit i det va faaaan!)

Hoppas ni har det bra hemma, saknar er alla.

Laters!



image30

image31

image32

image33

image34

image35

image36

image37

Chilla typ

Vaknade 1230 igår fick lite panik då jag inte gjort ngt speciellt på hela veckan pga knät, så jag raggade tag i en bil och drog och fiskade lite, fick dock bara två pyttesej plus trassel på linan och ett förlorat drag, så jag drog hemmåt efter en timma. När jag går ur bilen ser jag Silje och frågar vart dem är påväg med alla valpar, dem skulle upp till ett litet vatten som ligger ovanför skolan så jag hänkade på dit. Lirkade ut trasslet och drog iväg några kast, dock fick jag inget, och trasslet var snart tillbaka igen så jag plockade ner skiten och grabbade tag i valp och slängde in den innaför jackan, bästa värmekällan ever.

yeah yeah, hoppas ni hade en bra fest i g-torp!


Laters!

image22
Kåfjord, vid Alta

image23
Kåfjård, vid Alta

image25
Ravn David under uppsikt av en liten byracka

image27
Marte med ett gäng hundar

image28
Silje chillar typ

image29
Daniel tog sig ett dopp, kallt azz.

goda nyheter

Knät är bra igen, inatt ploppade det tillbaka, åkte till hammerfest sjukhus och var där i typ en kvart, läkaren tog lite på mig och sa att det är menisken som är roten till allt ont i världen. Ingen artroskopi idag alltså och jag går utan kryckor, men jag ska tillbaka igen för att fixa till menisken, när vet jag dock inte, får besked om det ngn gång nästa vecka.


laters skaters

världsklass...igen

Imorn ska jag sitta i en jävla taxi till Hammerfest sjukhus, blir en titthålsoperation, missar kanoturen som klassen drar iväg på imorn, kan även finnas en risk att jag missar 5dagarsturen till Seiland. KUL!

ÅPQOaj9jweipfgp9+we+2qåe!_TI2ep9fg3r9egu890ioerhfoighnvoiefvwefgopwihjg89wrrhjgoihwrg

jag blir förbannad. AAAAAAAAAAARRRRRRRGJIPSdjgpiw9+9234p+tg

pissröv

Tja tjenna hej tja läget? tja hej tjenna.

Jag har nu lyckats paja mitt vänstra knä...igen, det var längesen sist. Satt i en jävligt konstig ställning och när jag sedan skulle resa mig så gick det inte att räta ut benet igen. KUL! Hoppas bara att det blir bra till måndag, då ska vi nämligen ut på en fem dagars tur till en stor nationalpark som heter Seiland. jäjä

När hela skolan var på sån lärakännavarandratur första veckan så delades man in i 3 olika grupper när vi skulle gå till platsen för rendevouz, en grupp gick på topptur, en annan fiskade och den tredje gick med hundar, jag valde den tredje. Slänger upp lite bilder jag tog på de olika byrackorna.

image18



image19
Här är jycken jag gick en sväng med.


image20


image21

RSS 2.0